Ik ben een:
Geef hier uw geslacht aan.
Voer een geldig e-mailadres in.
Voer een geldig wachtwoord in.
« Ga terug naar de vorige stap
58/42
58% van onze leden is vrouwelijk

155,000+
WEKELIJKSE NIEUWE LEDEN

Gemiddelde aantal aanmeldingen in Europa in 2018.

VEILIG & ZEKER

De dagelijkse, strenge controles van profielen zorgen voor een veilig datinggevoel met echte mensen.

Singles ontmoeten, hoe vind ik iemand die bij mij past?

Bent u al een tijdje op zoek naar een partner, heeft u al verschillende pogingen gedaan maar kunt u nog wel een zetje in de goede richting gebruiken? Het ontmoeten van nieuwe singles, die bij uw persoonlijkheid passen en die die voldoen aan uw specifieke partnercriteria is niet eenvoudig. Sociale activiteiten lijken onder druk te staan door een toegenomen werkdruk. Laat ELITEDATING u helpen de juiste persoon vinden, die echt bij u past.

De singlesituatie in België

De groep alleenstaanden in België nam in de periode 2008-2013 toe met 5,7 procent. Waren er in 2008 nog 1,52 miljoen mensen als alleenstaande geregistreerd, in 2013 staat de teller al op 1,6 miljoen.1

Het groeiende individualisme en de behoefte naar zelfontplooiing zal de singletrend waarschijnlijk alleen maar verder stimuleren. Vrije tijd lijkt meer een uitzondering dan de regel in de huidige vrijemarkt economie. Een doorgeschoten werkdruk voor zowel mannen als vrouwen heeft er vermoedelijk voor gezorgd dat veel alleenstaanden de balans kwijt zijn geraakt. De balans tussen een zelfstandig succesvolle carrière en de aandacht die men besteedt om een partner te zoeken.

Waar leert u in de huidige samenleving uw levenspartner kennen? Om die vraag te beantwoorden gaan we dieper in op inmiddels een bekende trend op datinggebied; een single ontmoeten via internet.

Lees ook: Relatiesites of datingbureaus – wat past beter bij u?

Vrijgezellen ontmoeten – de voordelen van online daten op een rij:

1) Beschikbaarheid van singles
Wanneer iemand aangeeft online een relatie te zoeken kunt u ervan uitgaan dat diegene open staat voor een langdurige verbintenis. In het dagelijks leven is de kans groter dat iemand reeds een partner heeft.

2) Efficiënt (meerdere contacten tegelijk)
Bij het leggen van contact via een datingservice, kunt u met meerdere mensen tegelijk in contact komen. Zodoende kunt u op een efficiënte manier verschillende singles ontmoeten, op verschillende dates gaan en kijken wie er het best bij u past.

3) Lage barrières
Waar het voor veel mensen niet altijd eenvoudig is zomaar iemand aan te spreken, zijn barrières lager wanneer een relatie via internet wordt gezocht. Door elkaar eerst wat beter te leren kennen krijgt u de kans om een eventuele eerste ontmoeting soepeler te laten verlopen.

4) Flexibel
Omdat u bij het contact via internet geen directe sociale verplichting hebt om te antwoorden, kunt u altijd zelf bepalen waar en wanneer u reageert.

Singles ontmoeten bij ELITEDATING

Een partner zoeken bij ELITEDATING is een keuze voor singles die een relatie zoeken serieus nemen. Om dating een ander perspectief te geven, bieden wij een unieke matchingmethode aan waarbij we singles onder andere op basis van de persoonlijkheid aan elkaar matchen. Hiervoor dient u een wetenschappelijke psychologische personlijkheidstest in te vullen. Bovendien kunt u uw specifieke partnercriteria aangeven en houden we rekening met uw persoonlijke voorkeuren, zoals religie, etniciteit en kinderwens.

Tot slot kunt u bij ELITEDATING aangeven in welke stad of provincie u de liefde wilt vinden. Zo kunt kunt u singles zoeken in het prachtige Leuven, u kunt zich richten op dating in Vlaanderen, of een afspraak maken met iemand uit Brussel.

Bij ELITEDATING streven we ernaar om een complete service aan te bieden. Vertrouwen, discretie en een goed functionerende klantenservice spelen hierin een essentiële rol. De bescherming van uw persoonlijke gegevens krijgt bij ons de hoogste prioriteit. Bovendien worden alle partnervoorstellen die u via onze datingsite ontvangt aan een handmatige controle onderworpen.

Is uw interesse gewekt en wilt u onze service vrijblijvend uitproberen? Schrijf u dan vandaag nog in en vind uw liefde online!

Bronnen

1. demorgen.be/dm/nl/989/Binnenland/article/

Over de auteur: EliteDating Redactie

Dit artikel is voor u geschreven door de redactie van EliteDating.

Bekijk meer artikelen geschreven door de EliteDating Redactie