Dating Leuven – ontmoet hier uw lief!

De hoofdstad van de Belgische provincie Vlaams-Brabant staat bekend om de lokaal gebrouwen bieren, haar gotische gebouwen en de talloze terrasjes. Een stad bestemd voor levensgenieters, voor romantici en voor cultuurliefhebbers. Dating Leuven heeft zowel op cultureel als op gastronomisch gebied voor iedere single iets te bieden. Vindt u het lastig om een geschikte date te vinden? EliteDating helpt u graag verder.

Online dating in Leuven

Het is niet altijd eenvoudig om de speciale persoon te vinden waarmee u een toekomst mee wilt opbouwen. Het ontmoeten van geschikte singles aan de ene kant en het gebrek aan tijd aan de andere kant maken het er niet gemakkelijker op. Werkverplichtingen, familie-evenementen, verjaardagen; u heeft de tijd - noch de wens- om kroegen af te struinen op zoek naar de ware. Dat is waar EliteDating u kan helpen.

Als u op zoek bent naar iemand die serieus is over het beginnen van een duurzame verbintenis, dan bent u op de goede plek. De leden van EliteDating zijn klaar met de korte termijn relatie en kortstondige flirst- ze zijn op zoek naar een partner waarmee ze hun leven kunnen delen. Met het EliteDating matchingsysteem wordt u aan singles voorgesteld op basis van aansluitende persoonlijkheden,  partnercriteria en de gewenste locatie.

Bent u er klaar voor de stap te wagen en een speciaal iemand te ontmoeten waarmee u deze prachtige stad kunt gaan verkennen? Schrijf u dan in bij eDarling, een datingsite waarbij u zich gratis kan aanmelden. Waar wacht u nog op? Vind uw match en ga vandaag nog op date in Leuven!

Dating Leuven: inspiratie voor een geslaagde date

Wat zijn de beste plekken voor alleenstaanden om andere vrijgezellen te leren kennen? ELITEDATING heeft drie tips voor u op een rij gezet om u een onvergetelijke dag te bezorgen.

 

Tips:

 • man zoekt vrouw in leuven elitedating
  Dating in Leuven - historie en cultuur

  Dating in Leuven begint of eindigt bij de Grote Markt. Dit is een van de meest bezochte pleinen waar verkeer, afgezien van fietsers, verboden is. Het plein is omringd door sierlijke huizen en gebouwen met Gotische stijlen, cafés en restaurants. Ideaal dus om singles te ontmoeten! Een vers kopje koffie in een van de gezellige cafeetjes, gevolgd door een stadswandeling is het perfecte startpunt voor een geslaagde date. Bezichtig het monumentale stadhuis of breng een bezoek aan de collegiale Sint-Pieterskerk. Laat u meevoeren door de smalle straatjes van de historische binnenstad, bezoek een van de vele charmante pleintjes of leer elkaar beter kennen tijdens een picknick in een park.

 • datingtips leuven elitedating
  De bierhoofdstad – gastronomisch genieten

  Dating in Leuven is niet compleet zonder een bezoek aan een bierbrouwerij. De stad heeft zijn bijnaam te danken aan de eeuwenlange aanwezigheid van de enorme brouwerij Stella Artois en aan de vele soorten regionaal bier die er geproduceerd worden. Bent u een vrouw die een man zoekt? Dan is een bierproeferij een geheid succes! Bent u een man die op zoek is naar een vrouw? Neem haar dan mee op een adembenemende fietstocht naar een van de kleinere brouwerijen. Na het bierproeven is het tijd om een kijkje te nemen in de lokale keuken. Leer elkaar beter kennen terwijl je geniet van een Kotmadamkoek of laat de chocolade van de ambachtelijk bereide ‘Leuvense Fonske’ op je tong smelten. Geniet van de omgeving en van de gastvrijheid van de Pietermannen!

   

 • romantische date leuven elitedating

  Een date in Leuven kan u even helemaal wegnemen van de stress die het dagelijkse leven met zich meebrengt. In het hart van het centrum bevindt zich een oase van rust waar u zich tijdelijk waant in een ander tijdperk. Groot Begijnhof, een Unesco werelderfgoed, bestaat uit een opeenvolging van pittoreske straatjes, pleintjes, tuinen, parken en huisjes gemaakt van traditioneel zandsteen. Ronddwalen, de tijd nemen voor elkaar en relaxen, dat is alles. Een andere plek om te genieten van natuurlijk schoon is het goed bewaarde geheim Abdij van ’t Park. Dit mysterieuze erfgoed ligt aan de rand van de stad, waar u kunt genieten van 42 hectare uitgestrekte landerijen, vijvers en bossen, afgewisseld met indrukwekkende kerken en gebouwen.