Matching: hoe we de zoektocht naar uw partner ondersteunen

Ons matchmaking-systeem gebruikt zowel een introducerend persoonlijkheidsprofiel als individuele zoekpreferenties om te verzekeren dat u alleen partnervoorstellen ontvangt die bij u passen. Succesvol dating wordt ten slotte bereikt door het ontmoeten van iemand die uw levensstijl en dating-ambitie deelt. Bij ELITEDATING vergroten we uw geluk in de liefde door alleen matches voor te stellen die aansluiten bij uw persoonlijkheidskenmerken, behoeftes en voorkeuren.

Het identificeren en matchen van uw persoonlijke profiel

Een deel van het matchmaking proces is onze persoonlijkheidstest, gebaseerd op het ‘Vijf Factoren Model’ van persoonlijkheidskenmerken. Dit is een van de centrale concepten van de persoonlijkheidspsychologie, die gebruikt wordt sinds de jaren 80 van de 19e eeuw. Door gebruik te maken van deze questionnaire komen we te weten wat u uniek maakt en bovendien staat het ons toe om te bepalen wat u zoekt in een relatie. Dit kunt u op elk moment zien en wijzigen in uw profiel onder ‘Persoonlijk Profiel’.

Door het vergelijken van uw profiel met die van duizenden andere leden, identificeren we andere gebruikers die uw persoonlijkheid aanvullen en ontvangt u tussen de drie en zeven matches per dag. Dit betekent dat de personen die aan u worden voorgesteld zowel bij uw zoekcriteria als uw persoonlijkheid passen. U kunt zo eenvoudig kiezen uit een kleine pool van geschikte partners en u volledig richten op het daten.

Bent u er klaar voor om controle te nemen over uw liefdesleven? Wees proactief en registreer u vandaag gratis bij ELITEDATING.be

Matchmaking op basis van uw voorkeuren

ELITEDATING doet u aanbevelingen van potentiële partners gebaseerd op een aantal factoren. De questionnaire die u in het begin invult, ongeveer twee derde van het registratieproces, vertelt ons over uw eigenschappen, waarden en uw houding. Dit is het persoonlijkheidsprofiel dat we gebruiken om u te introduceren aan andere gebruikers.

Het resterende gedeelte richt zich op uw verwachtingen van een partner en belangrijke sociodemografische criteria. Wanneer we een partnersuggestie doen wordt er dus rekening gehouden met uw persoonlijke relatiedoelen. U heeft de mogelijkheid uw relatievoorkeuren aan te geven en hun relatieve belang te benadrukken, waardoor duidelijk wordt wat u wel en niet zoekt in een partner.

Dit kan bijvoorbeeld betrekking hebben op de gewenste leeftijd van uw partner, het educatieniveau, de potentiële afstand en hun wens om kinderen te hebben. Hoewel de persoonlijkheidstest niet opnieuw gedaan kan worden, kunt u uw persoonlijke criteria op elk gewenst tijdstip aanpassen.

Activiteit op het platform

We vereenvoudigen de zoektocht naar een partner door alleen actieve gebruikers van ELITEDATING aan u voor te stellen. De leden die zich al een tijd niet hebben ingelogd of geen andere leden hebben gecontacteerd, worden uitgesloten van onze matchmaking suggesties, ook al zouden ze een match vormen met uw profiel en preferenties. Deze filtering is een belangrijk onderdeel van onze matchmaking en leidt ertoe dat de voorstellen die u ontvangt allemaal actieve singles zijn, en niet diegene die al een partner gevonden hebben.

Volledig ingevulde profielen worden beloond

ELITEDATING matching wordt ook beïnvloed door in hoeverre uw profiel is ingevuld. Gebruikers die hun profiel optimaliseren, hebben meer kans op het krijgen van passende matches en zullen sneller de aandacht trekken van andere leden. Neem de tijd om alle vragen te beantwoorden, upload een foto en geef uzelf de beste kans om iemand te vinden.

Lees hier hoe u een perfect profiel voor online-dating maakt.

Voor ons hangt een succesvolle matchmaking af van een combinatie van aansluitende persoonlijkheden en passende voorkeuren. Onze test en individuele controle op het proces zorgt ervoor dat gebruikers in contact komen met andere waarmee ze goede vooruitzichten hebben op een langdurige relatie, zodat er geen tijd wordt verspild aan ongeschikte profielen. Ontmoet onze leden en zet de eerste stap naar een gelukkige toekomst vandaag nog bij ELITEDATING.

Bent u er klaar voor om de partner te ontmoeten die echt bij u past? Registreer u dan vandaag bij Elitedating.

Over de auteur: EliteDating Redactie

Dit artikel is voor u geschreven door de redactie van EliteDating.

Bekijk meer artikelen geschreven door de EliteDating Redactie