Ik ben een:
Geef hier uw geslacht aan.
Voer een geldig e-mailadres in.
Voer een geldig wachtwoord in.
« Ga terug naar de vorige stap
58/42
58% van onze leden is vrouwelijk

155,000+
WEKELIJKSE NIEUWE LEDEN

Gemiddelde aantal aanmeldingen in Europa in 2018.

VEILIG & ZEKER

De dagelijkse, strenge controles van profielen zorgen voor een veilig datinggevoel met echte mensen.

Vrouw zoekt een man: ‘de geheimen van het succes’

Vandaag de dag lijkt het vinden van een partner kinderlijk eenvoudig. Het gevarieerde spectrum van online datingsites geeft de indruk dat er voor iedereen wel iemand te vinden is. Of ziet men door de bomen het bos niet meer en zijn de overvloedige datingmogelijkheden juist misleidend voor de relatiezoekende single? Wij helpen u een handje!

vrouw op zoek naar een relatie elitedating Handmatige controle van profielen

Het is vaak niet eenvoudig om aan de hand van de tekstuele informatie te achterhalen of u met een geloofwaardig profiel te maken heeft. Eigenlijk kan alleen een handmatige keuring van profielen en betrouwbaarheid van de betreffende website zekerheid geven over de echtheid. Bij ELITEDATING doen wij er alles aan om de authenticiteit van profielen te waarborgen door deze handmatig te controleren en daarnaast ‘frauduleuze gevallen’ van onze site te bannen. Bovendien kunnen leden aanspraak maken op een identiteitsverificatie om nog meer zekerheid te scheppen.

ik wil een man elitedating Haastige spoed is zelden goed

De vraag om uw telefoonnummer of een eerste afspraak is natuurlijk zeer welkom maar laat u niet te snel verleiden. U kunt naar aanleiding van een leuk bericht de spanning opbouwen door bijvoorbeeld een ‘Glimlach’ te versturen. Dat betekent dus niet dat u meteen hoeft te reageren met ‘geen interesse’ maar laat duidelijk merken dat u het datingproces niet wilt overhaasten.

Met een Premium account kunt u ook zien wie uw profiel heeft bekeken. Hierdoor kunt u alvast een eerste indruk krijgen van leden die interesse in uw profiel hebben.

vrouw zoekt man op niveau elitedating Een vrouw op zoek naar een man – het eerste contact

Wanneer u denkt dat wij het ideale partnervoorstel aan u hebben voorgelegd, en u bent er na een korte tijd van overtuigd dat u het persoon voor het leven gevonden te hebben; probeer er dan eerst achter te komen of datzelfde gevoel bij uw gesprekspartner heerst. Loop niet te hard van stapel; wanneer u de druk te snel opvoert is het mogelijk dat u de afstand juist vergroot.

vrouw op zoek naar man Vertrouw op ELITEDATING

De methode die wij hanteren om passende partnervoorstellen aan te bieden, is gebaseerd op een wetenschappelijke persoonlijkheidstest. Door middel van de persoonlijke voorkeuren en een wegingsfactor gerelateerd aan de persoonlijke preferenties, waarborgt ELITEDATING kwalitatief hoogstaande relatiebemiddeling. Zo kunt u bijvoorbeeld ook binnen een bepaalde niche zoeken als dating voor 50 plussers of voor alleenstaande ouders. Daarnaast proberen wij aan de hand van onze Kismet functie uw zoektocht nog verder uit te breiden.

Behoort u ook liever tot de categorie “liefdeskoppels” ? Meld u dan nu gratis aan en ervaar zelf de vooruitstrevende datingservice!

Over de auteur: EliteDating Redactie

Dit artikel is voor u geschreven door de redactie van EliteDating.

Bekijk meer artikelen geschreven door de EliteDating Redactie