Vrouw zoekt een man: ‘de geheimen van het succes’

Vandaag de dag lijkt het vinden van een partner kinderlijk eenvoudig. Het gevarieerde spectrum van online datingsites geeft de indruk dat er voor iedereen wel iemand te vinden is. Of ziet men door de bomen het bos niet meer en zijn de overvloedige datingmogelijkheden juist misleidend voor de relatiezoekende single? Wij helpen u een handje!

vrouw op zoek naar een relatie elitedating  Handmatige controle van profielen

Het is vaak niet eenvoudig om aan de hand van de tekstuele informatie te achterhalen of u met een geloofwaardig profiel te maken heeft. Eigenlijk kan alleen een handmatige keuring van profielen en betrouwbaarheid van de betreffende website zekerheid geven over de echtheid. Bij ELITEDATING doen wij er alles aan om de authenticiteit van profielen te waarborgen door deze handmatig te controleren en daarnaast ‘frauduleuze gevallen’ van onze site te bannen. Bovendien kunnen leden aanspraak maken op een identiteitsverificatie om nog meer zekerheid te scheppen.

ik wil een man elitedating    Haastige spoed is zelden goed

De vraag om uw telefoonnummer of een eerste afspraak is natuurlijk zeer welkom maar laat u niet te snel verleiden. U kunt naar aanleiding van een leuk bericht de spanning opbouwen door bijvoorbeeld een ‘Glimlach’ te versturen. Dat betekent dus niet dat u meteen hoeft te reageren met ‘geen interesse’ maar laat duidelijk merken dat u het datingproces niet wilt overhaasten.

Met een Premium account kunt u ook zien wie uw profiel heeft bekeken. Hierdoor kunt u alvast een eerste indruk krijgen van leden die interesse in uw profiel hebben.

 vrouw zoekt man op niveau elitedating   Een vrouw op zoek naar een man - het eerste contact

Wanneer u denkt dat wij het ideale partnervoorstel aan u hebben voorgelegd, en u bent er na een korte tijd van overtuigd dat u het persoon voor het leven gevonden te hebben; probeer er dan eerst achter te komen of datzelfde gevoel bij uw gesprekspartner heerst. Loop niet te hard van stapel; wanneer u de druk te snel opvoert is het mogelijk dat u de afstand juist vergroot.

vrouw op zoek naar man    Vertrouw op ELITEDATING

De methode die wij hanteren om passende partnervoorstellen aan te bieden, is gebaseerd op een wetenschappelijke persoonlijkheidstest. Door middel van de persoonlijke voorkeuren en een wegingsfactor gerelateerd aan de persoonlijke preferenties, waarborgt ELITEDATING kwalitatief hoogstaande relatiebemiddeling. Zo kunt u bijvoorbeeld ook binnen een bepaalde niche zoeken als dating voor 50 plussers of voor alleenstaande ouders. Daarnaast proberen wij aan de hand van onze Kismet functie uw zoektocht nog verder uit te breiden.

 

Behoort u ook liever tot de categorie “liefdeskoppels” ? Meld u dan nu gratis aan en ervaar zelf de vooruitstrevende datingservice!

 

Lees ook:

 • alleenstaande vrouwen online dating bij elitedating.be
  Alleenstaande vrouwen - een partner zoeken doet u online

  Bent u een single vrouw op zoek naar langdurige liefde? Bent u er klaar voor om de volgende stap te zetten en vaarwel te zeggen tegen het singlebestaan? ELITEDATING zet de vier beste ontmoetingsplekken voor u op een rij.

 • vind uw grote liefde met online dating elitedating
  4 tips voor uw online dating profiel

  Steeds meer singles in België vinden hun geluk in de liefde bij ELITEDATING. Door ons geavanceerde matchingsysteem, gebaseerd op persoonlijkheid, partnercriteria en gewenste locatie, wordt u alleen voorgesteld aan mensen die echt bij u passen. Wilt u alles uit uw online datingervaring halen, optimaliseer dan uw datingprofiel met deze tips!

 • relatie zoeken met elitedating
  Een relatie zoeken in België met ELITEDATING

  Het aantal alleenstaanden in België is de 1,6 miljoen voorbijgegaan en zal alleen maar toenemen. Bent u net als onze andere leden op zoek naar een gelukkige, gezonde relatie? Dan is ELITEDATING wellicht de datingsite voor u!