Ik ben een:
Geef hier uw geslacht aan.
Voer een geldig e-mailadres in.
Voer een geldig wachtwoord in.
« Ga terug naar de vorige stap
58/42
58% van onze leden is vrouwelijk

155,000+
WEKELIJKSE NIEUWE LEDEN

Gemiddelde aantal aanmeldingen in Europa in 2018.

VEILIG & ZEKER

De dagelijkse, strenge controles van profielen zorgen voor een veilig datinggevoel met echte mensen.

Ik wil ook een lief – hoe, wat, waar?

Uw vrienden wonen allemaal samen en steeds meer mensen om u heen gaan trouwen en krijgen kinderen. U bent ook op zoek naar een lief, maar u lijkt maar niet de juiste persoon tegen te komen? Blijft u positief en geef niet op! Het pad naar het vinden van een levenspartner kan lang zijn en vol met obstakels- dit geldt voor de meeste van ons.

Ik zoek een vriendin voor een serieuze relatie

Uit een Engelse studie naar de zoektocht naar de perfecte partner, kwam naar voren dat bijna zes van de tien mannelijke deelnemers ooit een punt bereikt hebben waar ze het gevoel hadden dat ze die ene speciale persoon niet meer zouden vinden. De studie onthulde ook dat mannen gemiddeld zes relaties hebben in hun leven, waarvan er twee meer dan een jaar duren. Tot slot gaven 8 van de 10 mannen aan dat ze ‘de ware’ hebben ontmoet wanneer ze dat het minst verwacht hadden.1

Bent u op zoek naar een serieuze vriendin? Sta open voor nieuwe relaties, nieuwe personen en ervaringen. De ware liefde vinden is niet eenvoudig. De juiste persoon tegenkomen op het goede moment is een kwestie van toeval, geluk en van uw eigen instelling. De juiste persoon kan zomaar, onverwachts uw pad kruizen.

Lees ook: Bent u op zoek naar een partner in Hasselt? ELITEDATING helpt u verder!

Wat zoeken vrouwen in een man?

Er wordt weleens gezegd dat vrouwen van Venus komen en mannen van Mars. Het kan lastig zijn als je een vriendin zoekt om de vrouwelijke gedachtegang te doorgronden. Wat vrouwen denken en willen is iets waar mannen doorgaans slechts naar kunnen gissen.

Elke vrouw is verschillend en zoekt iets anders in een partner. De meeste vrouwen zoeken naar een veelzijdige man, die zowel een maatje, een goede echtgenoot als een vader voor hun kinderen is, maar die ze ook aantrekkelijk vinden. Wat een goede echtgenoot inhoudt of welke eigenschappen iemand zoekt in een maatje, verschilt per persoon.

Lees ook: Een partner zoeken met ELITEDATING: vind uw lief hier!

Uit een recente enquête van zusterbedrijf eDarling bleek dat vrouwen het meeste waarde hechten aan gedrag en humor bij de zoektocht naar een partner. Het blijkt zelfs zo te zijn dat vrouwen voorbestemd zijn om mannen die hun kunnen laten lachen aantrekkelijk te vinden. Dat blijkt uit de bevindingen van een onderzoek van de Stanford University School of Medicine, die erop duiden dat het kiezen van een levenspartner gebaseerd op humor prominenter is voor vrouwen dan voor mannen. Het beloningssysteem in de hersenen is bij vrouwen sterker als ze op een grap reageren dan bij mannen- vrouwen waarderen humor vanaf de geboorte al meer dan mannen. Dus zoek je een vriendin? Trek dan de grappentrommel open! 2

Ook zelfvertrouwen en ambitie staan hoog op het lijstje. “Een man die voor zijn passie gaat, staat in zijn kracht”, legt relatietherapeute Patricia van Lingen uit. “Zelfs al zit hij tot zijn knieën in de modder of ligt hij onder een auto, hij doet zijn ding en dat vinden vrouwen aantrekkelijk.” 3 Een man met een missie, dat is wat vrouwen willen.

Ik zoek een vriendin – ga actief op zoek!

Bent u op zoek naar een partner voor een romantische date? Probeer met mensen in contact te komen die dezelfde waarden, achtergrond of levensdoelen hebben als uzelf. Uit onderzoek blijkt dat het fenomeen ‘tegenpolen trekken elkaar aan’ in een langdurige relatie vaak niet blijkt te werken. Mensen neigen om romantische partners te kiezen met een vergelijkbare sociaal-culturele achtergrond, opleiding en maatschappelijke positie. Het is makkelijker om hun levens op elkaar af te stemmen en dit zou ook leiden tot een harmonieuzer huwelijk.4

Als u het lastig vindt om singles te vinden die uw interesses of levensstijl delen, kan het een goed idee zijn om u in te schrijven bij een betaalde of gratis datingsite. Bij ELITEDATING kunt u in de persoonlijkheidstest en in uw profiel precies aangeven wat u zoekt in een partner.

Bent u op zoek naar een vriendin? Schrijf u dan in bij ELITEDATING en probeer onze datingservice vrijblijvend uit!

Over de auteur: EliteDating Redactie

Dit artikel is voor u geschreven door de redactie van EliteDating.

Bekijk meer artikelen geschreven door de EliteDating Redactie