Dating in Gent - vind uw ware liefde hier

Wist u dat Gent de ideale stand is voor vrijgezellen? Niet alleen het aantal inwoners in de bloemenstad is flink toegenomen de afgelopen jaren, ook het aantal singles. Met 52.000 alleenstaanden reikt het aantal ver boven het Vlaamse gemiddelde. In combinatie met alle activiteiten en bezienswaardigheden die Gent te bieden heeft, is dating in Gent het perfecte startpunt voor het vinden van een partner.

Online dating met ELITEDATING

Hoewel er veel leuke vrijgezellen wonen in Gent, kan de drukte van het dagelijkse leven ervoor zorgen dat het niet eenvoudig is deze ook daadwerkelijk te ontmoeten. Hier kan ELITEDATING u bij helpen. Door ons unieke matchmakingsysteem, gebaseerd op een psychologische persoonlijkheidstest en specifieke partnercriteria, wordt u alleen voorgesteld aan singles die echt bij u passen. Bovendien kunt u aangeven in welke regio u precies op zoek bent naar iemand. Onze leden zijn opgeleide single mannen en vrouwen die op zoek zijn naar iemand om een stabiele, gelukkige toekomst mee op te bouwen. Klinkt dit goed? Schrijf u dan vrijblijvend in bij ELITEDATING.

Leuk feit: Uit een recent onderzoek van ELITEDATING, waarbij de anonieme data van 90.000 leden werd geanalyseerd, kwam Gent naar voren als de stad in België waar de singles wonen met het hoogste libido. De vraag die de singles gesteld werd was in hoeverre ze het eens waren met de vraag, ‘Ik heb een grote behoefte aan seksuele activiteit.’ Na Gent volgde de Vlaamse steden Antwerpen, Leuven  en Brugge. Brussel staat op nummer vijf.

Dating Gent voor iedereen

Hoewel Gent nu een moderne stad is, zijn er nog veel tekenen zichtbaar die duiden op haar roemrijke verleden. Het straatbeeld wordt gedomineerd door oude kerken, kastelen, bijzondere bouwwerken en een prachtig historisch centrum. Hand in hand slenteren door de oude straten van de binnenstad, elkaar zwijmelend in de ogen kijken terwijl de jazz muzikanten op de achtergrond hun melodieën spelen of elkaar beter leren kennen op een rondvaart door de binnenwateren. Dating Gent heeft aan romantiek zeker geen gebrek!

Maar ook bruine kroegen, groene parken, musea, festivals en gezellige eettentjes zijn een belangrijk onderdeel van de cultuur van de Stroppendragers. Voor dating in Vlaanderen is het mooie Gent een van de leukste opties. Houdt u meer van romantisch, cultureel of culinair? Lees in de drie tips hieronder wat deze historische stad vrijgezellen allemaal te bieden heeft.

 

Tips:

 • een partner zoeken in gent elitedating
  Historie

  Waan u terug in de tijd bij een van de vele historische bezienswaardigheden in de betoverende stadskern. Als jonkvrouw en prins ronddwalen door een van de drie indrukwekkende oude torens die de stad rijk is: het Belfort uit de veertiende eeuw, de Sint- Baafskathedraal of de Sint-Niklaaskerk. Maar ook een simpele stadswandeling kan een uitstekende manier zijn om elkaar beter te leren kennen. Na de historie van de stad te hebben bezichtigd kunnen u en uw datingpartner genieten van een Gentse Strop in een van de vele kroegjes.

 • singles in gent elitedating
  Cultuur

  Dating Gent heeft ook voor de meer cultureel ingestelde alleenstaanden veel te bieden. U kunt samen een museum bezoeken of een avond genieten van een voorstelling in de Gentse Opera. Ook een bezoekje aan ’t Galgenhuis, het oudste en tevens kleinste café van de stad, zal de avond een bijzondere invulling geven. Voor de feestgangers zijn de Gentse Feesten de ideale plek om uw partner te ontmoeten. Dit tiendaagse feest beslaat de hele binnenstad en u kunt genieten van muziek, theater en lekker eten.

 • dating gent met elitedating
  Culinair

  Tot slot is een van de grote voordelen van dating in België het aanbod van culinaire lekkernijen van Belgische bodem. Proef het lokale gerecht Gentse waterzooi of deel een zak met zoute verse Vlaamse frieten. De vegetarische tortelduifjes kunnen hun hart ophalen, Gent is dé veggie- hoofdstad van Europa. Ook voor de dorstlustige types is er genoeg te ontdekken en ervaren. Een Belgische bierproeverij of een bar met vijftig zelf gebrouwde jenevers, bij dating in Gent is niks te zot!