Ik ben een:
Geef hier uw geslacht aan.
Voer een geldig e-mailadres in.
Voer een geldig wachtwoord in.
« Ga terug naar de vorige stap
58/42
58% van onze leden is vrouwelijk

155,000+
WEKELIJKSE NIEUWE LEDEN

Gemiddelde aantal aanmeldingen in Europa in 2018.

VEILIG & ZEKER

De dagelijkse, strenge controles van profielen zorgen voor een veilig datinggevoel met echte mensen.

Dating in Gent – vind uw ware liefde hier

Wist u dat Gent de ideale stand is voor vrijgezellen? Niet alleen het aantal inwoners in de bloemenstad is flink toegenomen de afgelopen jaren, ook het aantal singles. Met 52.000 alleenstaanden reikt het aantal ver boven het Vlaamse gemiddelde. In combinatie met alle activiteiten en bezienswaardigheden die Gent te bieden heeft, is dating in Gent het perfecte startpunt voor het vinden van een partner.

Online dating met ELITEDATING

Hoewel er veel leuke vrijgezellen wonen in Gent, kan de drukte van het dagelijkse leven ervoor zorgen dat het niet eenvoudig is deze ook daadwerkelijk te ontmoeten. Hier kan ELITEDATING u bij helpen. Door ons unieke matchmakingsysteem, gebaseerd op een psychologische persoonlijkheidstest en specifieke partnercriteria, wordt u alleen voorgesteld aan singles die echt bij u passen. Bovendien kunt u aangeven in welke regio u precies op zoek bent naar iemand. Onze leden zijn opgeleide single mannen en vrouwen die op zoek zijn naar iemand om een stabiele, gelukkige toekomst mee op te bouwen. Klinkt dit goed? Schrijf u dan vrijblijvend in bij ELITEDATING.

Leuk feit: Uit een recent onderzoek van ELITEDATING, waarbij de anonieme data van 90.000 leden werd geanalyseerd, kwam Gent naar voren als de stad in België waar de singles wonen met het hoogste libido. De vraag die de singles gesteld werd was in hoeverre ze het eens waren met de vraag, ‘Ik heb een grote behoefte aan seksuele activiteit.’ Na Gent volgde de Vlaamse steden Antwerpen, Leuven en Brugge. Brussel staat op nummer vijf.

Dating Gent voor iedereen

Hoewel Gent nu een moderne stad is, zijn er nog veel tekenen zichtbaar die duiden op haar roemrijke verleden. Het straatbeeld wordt gedomineerd door oude kerken, kastelen, bijzondere bouwwerken en een prachtig historisch centrum. Hand in hand slenteren door de oude straten van de binnenstad, elkaar zwijmelend in de ogen kijken terwijl de jazz muzikanten op de achtergrond hun melodieën spelen of elkaar beter leren kennen op een rondvaart door de binnenwateren. Dating Gent heeft aan romantiek zeker geen gebrek!

Maar ook bruine kroegen, groene parken, musea, festivals en gezellige eettentjes zijn een belangrijk onderdeel van de cultuur van de Stroppendragers. Voor dating in Vlaanderen is het mooie Gent een van de leukste opties. Houdt u meer van romantisch, cultureel of culinair? Lees in de drie tips hieronder wat deze historische stad vrijgezellen allemaal te bieden heeft.

Bronnen

1 www.hln.be/regio/nieuws-uit-gent/gent-krijgt-jongere-bevolking-a1821453/

Over de auteur: EliteDating Redactie

Dit artikel is voor u geschreven door de redactie van EliteDating.

Bekijk meer artikelen geschreven door de EliteDating Redactie