Dating Antwerpen – romantiek in een afwisselende stad

Vrijgezellen in Antwerpen opgelet: Antwerpen is een van de regio's in België waar de meeste singles wonen. Met vele werkverplichtingen, familie-evenementen en sociale activiteiten is het echter niet altijd eenvoudig de tijd of energie te vinden om actief op zoek te gaan naar andere single mannen of vrouwen. Daar kan EliteDating u bij helpen. Bent u op zoek naar een partner voor een serieuze relatie met wie u een gelukkige toekomst kunt opbouwen? Schrijf u dan in bij EliteDating.

Dating Antwerpen; de singles van vandaag

Momenteel staat de teller van het aantal alleenstaanden in Vlaanderen op ruim 800.000. Met iets meer dan vijfhonderdduizend inwoners is Antwerpen de grootste gemeente van Vlaanderen.1 Aan de ene kant betekent dit dat er veel singles op zoek zijn naar een partner, aan de andere kant vinden mensen het lastig om tussen al deze opties de geschikte man of vrouw te vinden. Bij EliteDating doen we die taak voor u, waardoor u kunt genieten van uw vrije tijd en toch leuke vrijgezellen kunr ontmoeten met wie u de stad kun ontdekken.

Tip: Dating speciaal voor alleenstaande ouders

Waarom online dating bij EliteDating?

Onze leden hebben diverse en levensdoelen, maar hebben een ding in gemeen: ze zijn allemaal op zoek naar een gelukkige en serieuze relatie met iemand die goed bij te passen. Het speciale ELITEDATING matchingsysteem houdt rekening met uw persoonlijkheid, specifieke partnercriteria en ideale locatie om zo partnervoorstellen te kunnen doen die bij ú passen. Wij maken de zoektocht naar een geschikte partner eenvoudiger en hebben al veel gelukkige koppels bij elkaar gebracht in België.

 

 

Antwerpen dating voor actieve singles

Door de internationale handelsachtergrond in deze levendige stad is er een gevarieerd straatbeeld ontstaan. Een rijke culturele geschiedenis en maritieme architectuur geven de stad karakter. Wat verder wordt ingevuld door gezellige cafés, leuke restaurants en unieke winkels. Daarmee is Antwerpen een passend decor voor vrijgezellen die op zoek zijn naar een partner.

In de koekenmetropool kunt u een veelvoud aan hippe plekken vinden. Voor degene die van winkelen houden is de stad ook de place to be. De Meir en de historische stadskern hebben een groot en divers aanbod aan winkels.

Ook de Grote Markt is een goede ontmoetingsplek om een romantische date in Antwerpen de beginnen. Het plein is volgens velen het mooiste plein in het centrum. Dit historische pand is gebouwd tussen 1561 en 1564. Wanneer jullie wellicht moe zijn van het wandelen, zoek dan één van de vele restaurants om lekker te eten, te kletsen en wat uit te rusten. Hieronder vindt u nog drie tips voor een unieke dag in de veelzijdige stad. Vind hieronder de drie beste datingtips in Antwerpen!

 

Tips:

 • dating tips antwerpen
  Museum aan de Stroom

  Het Museum aan de Stroom (MAS) is een modern en leuk museum in Antwerpen. Het MAS vertelt het verhaal van de stad, de Schelde en andere delen van de wereld met veel aandacht voor culturele diversiteit. Naast de collecties van het MAS die indrukwekkend zijn, is het pand zelf ook een bezienswaardigheid. Een geheime tip is om het panoramaterras te bezoeken. Dit is gratis en u heeft er een prachtig uitzicht over Antwerpen!

 • relatie zoeken antwerpen met elitedating
  Café Hopper

  Voor de liefhebbers van jazz is er in café Hopper op zondagmiddag vanaf 16:00 uur en op maandagavond vanaf 21:00u live muziek (tijdens de wintermaanden zelfs ook op dinsdagavond). Geniet gezamenlijk van de gepassioneerde klanken onder het genot van een drankje.

 • dating antwerpen met elitedating
  Museumnacht Antwerpen

  Begin augustus wordt ieder jaar de Museumnacht in Antwerpen georganiseerd. De ideale gelegenheid om op een culturele doch speelse manier iemand te leren kennen. Laat u verrassen door de museumschatten die Antwerpen rijk is en ga samen op avontuur! Daarna kunt u de avond afsluiten in een van de gezellige kroegjes die de stad rijk is.