De ELITEDATING-persoonlijkheidstest

persoonlijkheidstest elitedating.be

Hoe is de ELITEDATING persoonlijkheidstest ontwikkeld en waar is deze op gebaseerd?

De ELITEDATING persoonlijkheidstest is ons belangrijkste onderdeel, hiermee analyseren wij uw persoonlijkheidskenmerken die relevant zijn voor een goede relatie. Op basis van deze analyse kunnen wij voor u de ideale partner vinden.

De test is in nauwe samenwerking met psychologen en relatie-onderzoekers ontwikkeld en maakt gebruik van de nieuwste bevindingen op het gebied van persoonlijkheidsonderzoeken.
De ELITEDATING persoonlijkheidstest maakt gebruik van de sinds 1930 erkende factoren van de persoonlijkheid. Er wordt van uitgegaan dat de totale persoonlijkheid in zijn geheel bestaat uit een aantal samengestelde basistendensen, genaamd factoren. Gebaseerd op het vijf-factorenmodel en de daaruit voortvloeiende onderzoeksresultaten van McCrae en Costa hebben wij een test ontwikkeld, die voor een succesvolle relatie rekening houdt met de belangrijkste kenmerken en aan u de juiste partner voorstelt.

Hoe is de persoonlijkheidstest opgebouwd?

De test bestaat uit 10 onderdelen, waarin wij u bijvoorbeeld vragen stellen over uw manier van communiceren, karaktereigenschappen en uw houding ten opzichte van relaties. Omdat het voor een succesvolle matchmaking belangrijk is dat wij zo veel mogelijk te weten komen over uw persoonlijkheid, uw behoeften en verwachtingen, vragen wij u om voor de test voldoende de tijd te nemen. Denk niet te lang bij de vragen na en beantwoord de vragen zo eerlijk mogelijk. Alleen zo is het voor ons mogelijk om uw behoeften in kaart te brengen en de geschikte partner voor u te vinden.

Wilt u meer weten of de vijf persoonlijkheidskenmerken waar de persoonlijkheidstest van ELITEDATING op gebaseerd is? Lees hier een uitgebreide uitleg. Wilt u meer weten over het matchmaking systeem van ELITEDATING? Lees dan hier verder.

Kan de test onderbroken worden?

Mocht u niet genoeg tijd hebben om alle vragen te beantwoorden, dan kunt u de test altijd onderbreken.
Dit kunt u doen door te klikken op “Opslaan & test later invullen”. U kunt nu de website verlaten.
Bij uw volgende aanmelding begint u weer direct daar waar u de test onderbroken heeft.

Wanneer u het antwoord op uw vraag niet op deze pagina kunt vinden, bezoek dan ons kenniscentrum voor meer help onderwerpen.