Dating Brussel - singles ontmoeten in deze wereldstad!

Brussel, een kleine stad van wereldformaat. De stad is niet alleen de hoofdstad van België, maar ook het bestuurlijk centrum van de Europese Unie en het hoofdkwartier van de NAVO. Een tweetalig gebied, gekenmerkt door haar multiculturele karakter, de sterke werkethiek en culturele manifestaties. Een bruisende en levendige stad, waar genoeg te beleven is. Bent u single en op zoek naar een date in Brussel? Lees dan de volgende tips over dating in Brussel

Dating Brussel en het singleleven

De inwoners van Brussel hebben hetzelfde dilemma als bewoners van andere grote steden. Aan de ene kant zijn er genoeg mensen met verschillende achtergronden en beroepen die u kunt ontmoeten. Aan de andere kant hebben stedelingen die hard werken, goed opgeleid en succesvol zijn vaak weinig vrije tijd om nieuwe mensen te ontmoeten. Om het zoeken en vinden van een partner eenvoudiger en leuker te maken kunt u zich inschrijven bij een betrouwbare datingwebsite.

Waarom voor ELITEDATING kiezen om een lief te vinden in Brussel?

Er wonen veel singles in Brussel - ruim 250.000.1 De uitdaging is echter om de tijd en energie te vinden om actief op zoek te gaan naar single mannen of vrouwen en om tussen al deze vrijgezellen diegene te vinden die echt bij u past. Door ons slimme matchmaking proces, dat gebaseerd is op een uitgebreide persoonlijkheidstest en persoonlijke voorkeuren, is het mogelijk een geschikte partner te vinden voor een duurzame en gelukkige relatie.

 

Brussel dating voor iedereen

De stad van de Brusselaars kan soms groot aandoen, maar als u de juiste plekjes kent, zal uw date in Brussel een succes worden! Een goed beginpunt voor een afspraakje is de Grote Markt. Dit wordt door velen beschouwd als een van de mooiste markten van Europa en staat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Rondom de vier zijden van het plein staan adembenemende gildehuizen, gebouwen en monumenten. Vooral in de avond is de Markt het middelpunt van romantiek: als de lichtshow begint die beweegt op de maat van de muziek en de gebouwen eromheen verlicht worden. Probeer een van de Belgische specialiteiten op een van de gezellige terrasjes, terwijl jullie elkaar beter leren kennen en geniet van de show.

Een ander idee voor een romantische ontmoeting is een wandeling door de binnenstad is ook altijd een leuke manier om de stad en elkaar beter te leren kennen. De indrukwekkende monumentale gebouwen, de prachtige art nouveau architectuur, vintage winkeltjes en chocolatiers zullen allemaal uw pad kruizen. Ook voor de nachtvlinders zijn er veel mogelijkheden: met de vele clubs en bars kunnen jullie je tot in de late uurtjes vermaken.

 

Tips:

 • Dating in Brussels voor de Jazzliefhebber

  Wordt uw hart warmer van opzwepende, energieke en complexe ritmes? Dan is het zeker de moeite waard om gezamenlijk een avondje onder te dompelen in de Belgische jazzscene. Ons kleine landje heeft een bijzonder rijke jazzgeschiedenis die al aan het einde van de 19e eeuw begon. Breng samen een bezoekje aan The Music Village: een huis uit de 17e eeuw waar crooners en grote bands elkaar afwisselen. Een andere mogelijkheid voor een swingende avond is het Jazzstation: een muzikale plek waar stil zitten geen optie is. Geniet van de muziek en van elkaar. Gaat uw hartslag even snel als het ritme van de muziek?

 • Brussel dating voor iedereen elitedating.be
  Stripverhalen en stripfiguren

  Altijd al een fan geweest van striphelden? Dan is dit uw kans om ze levensgroot te bewonderen. Brussel is niet alleen de geboortestad van Kuifje en Robbedoes, maar ook van de Smurfen, de Daltons, Bollie en Billie en LuckyLuke. Een bezoek aan het Stripmuseum, met 4200 m²  aan tentoonstellingen, zal jullie alles leren over het ontstaan en de ontwikkeling van het stripverhaal. Als u er dan nog geen genoeg van heeft kunt u al uw favorieten figuren in 3D bekijken via een thematische route in het MOOF museum. Om de date een romantische afsluiter te geven, is een heerlijk Belgisch biertje op de altijd sfeervolle Grote Markt een goede optie.

 • Date in brussel elitedating
  Daten in alle rust

  Ook voor de vrijgezellen in Brussel die meer van ontspanning en groen houden is er genoeg te beleven. De stad heeft veel parken en stadstuinen waar u de alledaagse drukte even kunt ontwijken. Bereid (of koop) een lekkere lunch en bezoek met zijn tweeën een van de vele rustgevende plekken in- of buiten het centrum. Wat is een betere manier om elkaar te leren kennen dan in alle rust, met lekkere hapjes en een drankje? Het aan het water gelegen Ambiorixsquare, het bekende Jubelpark of juist het nog te ontdekken Egmontpark zijn allemaal goede keuzes voor dating in Brussel. Voor een uitzicht over het historisch centrum is de Kunstberg een echte aanrader.