Ik ben een:
Geef hier uw geslacht aan.
Voer een geldig e-mailadres in.
Voer een geldig wachtwoord in.
« Ga terug naar de vorige stap
58/42
58% van onze leden is vrouwelijk

155,000+
WEKELIJKSE NIEUWE LEDEN

Gemiddelde aantal aanmeldingen in Europa in 2018.

VEILIG & ZEKER

De dagelijkse, strenge controles van profielen zorgen voor een veilig datinggevoel met echte mensen.

Dating Brussel – singles ontmoeten in deze wereldstad!

Brussel, een kleine stad van wereldformaat. De stad is niet alleen de hoofdstad van België, maar ook het bestuurlijk centrum van de Europese Unie en het hoofdkwartier van de NAVO. Een tweetalig gebied, gekenmerkt door haar multiculturele karakter, de sterke werkethiek en culturele manifestaties. Een bruisende en levendige stad, waar genoeg te beleven is. Bent u single en op zoek naar een date in Brussel? Lees dan de volgende tips over dating in Brussel

Dating Brussel en het singleleven

De inwoners van Brussel hebben hetzelfde dilemma als bewoners van andere grote steden. Aan de ene kant zijn er genoeg mensen met verschillende achtergronden en beroepen die u kunt ontmoeten. Aan de andere kant hebben stedelingen die hard werken, goed opgeleid en succesvol zijn vaak weinig vrije tijd om nieuwe mensen te ontmoeten. Om het zoeken en vinden van een partner eenvoudiger en leuker te maken kunt u zich inschrijven bij een betrouwbare datingwebsite.

Waarom voor ELITEDATING kiezen om een lief te vinden in Brussel?

Er wonen veel singles in Brussel – ruim 250.000.1 De uitdaging is echter om de tijd en energie te vinden om actief op zoek te gaan naar single mannen of vrouwen en om tussen al deze vrijgezellen diegene te vinden die echt bij u past. Door ons slimme matchmaking proces, dat gebaseerd is op een uitgebreide persoonlijkheidstest en persoonlijke voorkeuren, is het mogelijk een geschikte partner te vinden voor een duurzame en gelukkige relatie.

Brussel dating voor iedereen

De stad van de Brusselaars kan soms groot aandoen, maar als u de juiste plekjes kent, zal uw date in Brussel een succes worden! Een goed beginpunt voor een afspraakje is de Grote Markt. Dit wordt door velen beschouwd als een van de mooiste markten van Europa en staat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Rondom de vier zijden van het plein staan adembenemende gildehuizen, gebouwen en monumenten. Vooral in de avond is de Markt het middelpunt van romantiek: als de lichtshow begint die beweegt op de maat van de muziek en de gebouwen eromheen verlicht worden. Probeer een van de Belgische specialiteiten op een van de gezellige terrasjes, terwijl jullie elkaar beter leren kennen en geniet van de show.

Een ander idee voor een romantische ontmoeting is een wandeling door de binnenstad is ook altijd een leuke manier om de stad en elkaar beter te leren kennen. De indrukwekkende monumentale gebouwen, de prachtige art nouveau architectuur, vintage winkeltjes en chocolatiers zullen allemaal uw pad kruizen. Ook voor de nachtvlinders zijn er veel mogelijkheden: met de vele clubs en bars kunnen jullie je tot in de late uurtjes vermaken.

Over de auteur: Marthe Lem

Marthe Lem is redactrice bij ELITEDATING.

Bekijk meer artikelen geschreven door de Marthe Lem