Contactgarantie

EliteDating garandeert bij een betaald lidmaatschap van zes maanden of langer een voorwaardelijke contactgarantie. Leden die gebruikmaken van deze contactgarantie zijn verzekerd voor de totstandkoming van communicatie met een bepaald aantal deelnemers. Afhankelijk van de duur van het lidmaatschap is dit voor 6 maanden een minimum van 10 contacten en voor een lidmaatschap vanaf 12 maanden een minimum van 20 contacten.

Onder contact of communicatie wordt het volgende verstaan:

  • Een zelfgeschreven bericht van een deelnemer dat het lid ontvangt als reactie op een verstuurde glimlach, vijf vragen of een bericht.
  • Een bericht dat het lid zelf schrijft als reactie op het ontvangen van een glimlach, vragen of een bericht van een deelnemer.

Het lid wordt geacht – en is voor de geldigheid van de contactgarantie verplicht – een actieve houding aan te nemen om de kans op slagen mogelijk te maken. Deze actieve houding is uiteengezet in de volgende gedragingen van het lid:

  • het lid stuurt ten minste vier zelfgeschreven berichten voor een 6 maanden durend lidmaatschap en ten minste acht zelfgeschreven berichten voor een 12 maanden durend lidmaatschap;
  • de ´Mijn profiel´ en ´Voorkeuren´ pagina´s zijn volledig ingevuld;
  • er is ten minste 1 foto geüpload;
  • het lid heeft regelmatig ingelogd op het platform.

Wanneer het lid onder uitvoering van alle bovenstaande gedragingen niet het benoemde aantal contacten heeft kunnen bereiken, kan deze EliteDating op de hoogte stellen. Het lid dient hiervoor ten minste 14 dagen voor het aflopen van het lidmaatschap de ondernemer op de hoogte te stellen middels het contactformulier.

Wanneer in het voordeel van het lid wordt besloten, na het onderzoeken van bovengenoemde voorwaarden, wordt het lidmaatschap van het lid met dezelfde duur kosteloos verlengd.