Online flirten – het vinden van liefde door online flirten

Bij ELITEDATING zijn de leden op zoek naar iets serieus, een langdurige relatie gebaseerd op een echte verbintenis. En dit kan allemaal beginnen met een onschuldige, leuke online flirt. ELITEDATING geeft u enkele tips om u op weg te helpen in de wereld van het online flirten!

Net als offline flirten, kan online flirten erg leuk zijn. Hoewel lichaamstaal een belangrijke rol speelt bij de eerste kennismaking, wordt de echte connectie gevormd door conversatie- zowel online als offline. Uiteindelijk gaat het bij het vinden van een geschikt persoon voor een betekenisvolle relatie om het dialoog, niet alleen om een knipoog of een glimlach. De volgende tips zullen uw online contact een stuk leuker en effectiever maken!

flirten online met elitedating.be Blijf uzelf

Flirten draait allereerst om het hebben van plezier. Het is de vonk, de speelsheid en de spontaniteit door middel van conversatie die de band vormt voor wederzijdse aantrekkingskracht. Dating expert Kimberly Seltzer (CEO en eigenaar van EliteImageMakeovers) adviseert singles dan ook “speels en betrokken te zijn, aanwijzingen te zoeken in profielen en onderwerpen te vinden waarover u later wilt praten of verhalen over wilt delen” om de conversatie op gang te brengen.

De beste manier om online flirten te beginnen is dus door interesse te tonen in wat de andere persoon te vertellen heeft. Online dating biedt u het platform om naar profielen van singles te kijken en gemeenschappelijke interesses te ontdekken die het gesprek op gang kunnen helpen. U kunt lachen om geestige anekdotes en zelf grappige verhalen vertellen. Dit voorkomt dat u gedwongen wordt tot small talk en zal het gesprek een stuk vlotter en amusanter maken.

Tip: Bent u op zoek naar een partner in België? Bij ELITEDATING kunt u een date zoeken in de stad of provincie van u voorkeur!

Als het contact er eenmaal is, blijf dan gewoon uzelf. Er is niets aantrekkelijker dan iemand die zich op zijn gemak voelt en dit zal ook te merken zijn in de conversatie. Voel u vrij om over uw interesses te praten en te laten zien wat een leuk persoon u bent! U hoeft niet op te scheppen, maar schroom er niet voor om de dingen die u gedaan heeft en waar u trots op bent, te delen met de man of vrouw die uw interesse gewekt heeft.

Uiteindelijk houden zowel mannen als vrouwen ervan om over zichzelf te praten. Dus, hoewel u graag uw goede eigenschappen wilt uitlichten, moet u ook die van uw potentiële date ontdekken! Door het vragen van interessante, relevante vragen creëert u een comfortabele omgeving voor uw gesprekspartner en dit zult u ook merken in het verloop van het gesprek. Zorg ervoor dat uw vragen specifiek gericht zijn op de dingen die u al weet over hem of haar, en vermijd de saaie, standaard vragen tijdens de eerste date.

online contact maken elitedating.be Flirt online: kleine gebaren komen ver

Er zijn een aantal kleine gebaren die het online flirten kunnen bevorderen:

1) Zoals een kleine glimlach uw hart sneller kan doen laten kloppen in de offline wereld, kan het sturen van een glimlach op ELITEDATING het eerste punt van contact vormen en leiden tot een tinteling van opwinding. Een simpele (digitale) glimlach laat de ander weten dat u geïnteresseerd bent en meer over hem of haar te weten wilt komen.

2) Gebruik zijn of haar naam. Het maakt de interactie persoonlijker en het helpt om de barrière van het computerscherm te verkleinen. Het heeft iets intiems om de naam van iemand in een zin te gebruiken en het voegt een beetje van de charme van offline daten toe aan het online flirten.

3) Geef hem of haar een compliment. Het lijkt wellicht vanzelfsprekend, maar het werkt voor een reden. Iedereen houdt ervan gevleid te worden en zich goed te voelen over zichzelf. Dat gezegd, gebruik een compliment niet als openingszin- dit kan ertoe leiden dat de ander, voornamelijk vrouwen, uw intenties in twijfel trekken. Maak in plaats daarvan een compliment als er al enige vorm van connectie tussen jullie is. Het komt oprechter over en het laat zien dat u met hem of haar praat om de goede redenen.

4) Wees zelf degene die het gesprek beëindigd – het laat de ander achter met een gevoel dat hij of zij meer over u wilt weten en het draagt bij aan de spanning wanneer jullie de volgende keer weer contact hebben. Het beëindigen van een gesprek wanneer jullie nog niet helemaal uitgepraat zijn zorgt ervoor dat de ander uitkijkt naar het volgende contact. Dus: het opbouwen van de spanning voor het volgende gesprek – mysterie is de brandstof voor het vuur!

Ga ervoor!

Dit zijn enkele tips voor online flirten die u kunnen helpen in contact te komen met andere leden. Maar zoals eerder genoemd, staat plezier centraal bij het flirten via internet en moet u er vooral van genieten! Wees vooral uzelf, laat uw persoonlijkheid en humor zien en ga een speels gesprek aan. Houd het gesprek natuurlijk, zoals u ook in het echte leven zou doen. Het is dit initiële contact, de eerste vonk, wat kan leiden tot een diepe connectie met iemand waar een gezonde en gelukkige relatie uit kan voortkomen.

Over de auteur: EliteDating Redactie

Dit artikel is voor u geschreven door de redactie van EliteDating.

Bekijk meer artikelen geschreven door de EliteDating Redactie