Ik ben een:
Geef hier uw geslacht aan.
Voer een geldig e-mailadres in.
Voer een geldig wachtwoord in.
« Ga terug naar de vorige stap
58/42
58% van onze leden is vrouwelijk

155,000+
WEKELIJKSE NIEUWE LEDEN

Gemiddelde aantal aanmeldingen in Europa in 2018.

VEILIG & ZEKER

De dagelijkse, strenge controles van profielen zorgen voor een veilig datinggevoel met echte mensen.

Man zoekt vrouw – volg het stappenplan!

Wanneer de opties om een partner te vinden zich lijken te beperken tot de trouwerij van een verre vriend of een singleclub speciaal voor 40 plussers, dan is het wellicht een idee om een hulplijn in te schakelen. Om u op weg te helpen bij uw zoektocht naar een goede match, heeft ELITEDATING een doeltreffend stappenplan samengesteld!

Stap 1) Durf te zeggen: “Ik zoek een vrouw”, durf op te vallen en uzelf te presenteren.

Zelfvertrouwen lijkt voor de meeste vrouwen een belangrijke factor te zijn bij de beoordeling van mannen. Een onderzoek van University of British Columbia uit 2011 bevestigt dat vrouwen zelfverzekerde mannen aantrekkelijker vinden dan mannen die een meer verlegen houding aannemen.1 Uit het onderzoek kwam naar voren dat een man die zoekt naar een vrouw met een zelfverzekerde lichaamshouding en zelfbewuste blik hebben, aantrekkelijker worden gevonden door vrouwen. Ook handig voor het opstellen van een aantrekkelijk profiel voor online dating. Drie tips om uw zelfvertrouwen te vergroten:

• Verbeter uw zelfbeeld.
Een negatief zelfbeeld zorgt voor een laag zelfvertrouwen. Uw zelfbeeld is onderdeel van wat u gelooft en kun dus omgezet worden. Geloof in uzelf, dat is de basis voor uw zelfvertrouwen!

• Verbeter uw lichamelijke vorm.
Lichamelijke gezondheid en uw energielevel helpen uw zelfvertrouwen te vergroten. Gebalanceerde voeding en voldoende lichaamsbeweging dragen hier aan bij.

• Verbeter uw stemgebruik: Spreek kalm en op lage toon.
Dat laat zien dat u niet bang bent om onderbroken te worden en straalt dus zelfvertrouwen uit. Probeer eens met volle overtuiging de zin: “ik zoek een vrouw” uit te spreken, welk gevoel komt er bij u op?

Stap 2) Een positieve instelling wanneer u als man een vrouw zoekt

U bent op zoek naar een lief? Er zijn een aantal dingen waar u in het kader van “man zoekt vrouw” rekening mee dient houden. Zo is iedereen in een bepaalde mate bevooroordeeld. Probeer uzelf niet teveel door een perfectionistisch beeld te laten leiden. Geef uzelf de kans om vrouwen, die misschien in eerste instantie niet exact aan uw voorkeurenpakket voldoen, beter te leren kennen. Iedereen is uniek en door middel van een open blik en een positieve instelling, zullen uw mogelijkheden om een interessante vrouw te vinden merkbaar toenemen.

Stap 3) Leg de nadruk op de toekomst in plaats van het verleden

Het kan heel goed zijn dat u al een of meerdere relaties achter de rug heeft, maar zorg ervoor dat u zich hierdoor niet teveel op een negatieve manier laat beïnvloeden. Het draait er nu om op welke manier u juist die partner vindt die bij u past. Als u voor uzelf heeft vastgesteld dat u een vrouw zoekt kan het opstellen van een persoonlijk plan u helpen om uw visie naar de toekomst te richten. Probeer oude patronen te doorbreken om met een schone lei de datingmarkt te betreden!

Stap 4) Man zoekt vrouw: waar gaat u uw partner vinden?

In een wereld waar tijd kostbaar is en spontaan contact met iemand op straat meer uitzondering dan de regel is, kan het ontmoeten van nieuwe mensen al een obstakel op zich zijn. Om vervolgens iemand te vinden die dezelfde interesses heeft als uzelf én ook op zoek is naar een relatie is niet eenvoudig. Daarom hebben wij onze service aangepast op uw wensen: iemand vinden die qua persoonlijkheid en interesses goed bij u past en die net als u, op zoek is naar een serieuze relatie.

Benieuwd of onze service bij u aansluit? Probeer het vrijblijvend uit!

Bronnen

1. Study Of Sexual Attraction Between Heterosexual Men And Women. 24 mei 2011. MNT Medical News Today http://www.medicalnewstoday.com/releases/226322.php

Over de auteur: Samuel Borst

Samuel Borst is redacteur bij ELITEDATING.

Bekijk meer artikelen geschreven door de Samuel Borst