Ik ben een:
Geef hier uw geslacht aan.
Voer een geldig e-mailadres in.
Voer een geldig wachtwoord in.
« Ga terug naar de vorige stap
58/42
58% van onze leden is vrouwelijk

155,000+
WEKELIJKSE NIEUWE LEDEN

Gemiddelde aantal aanmeldingen in Europa in 2018.

VEILIG & ZEKER

De dagelijkse, strenge controles van profielen zorgen voor een veilig datinggevoel met echte mensen.

Alleenstaande vrouwen in België – waar vind ik een geschikte partner?

Bent u een alleenstaande vrouw, klaar voor een nieuw begin? Leest u dan verder. Voor de single vrouw is het niet altijd eenvoudig om een nieuwe partner te vinden. Werkdruk, familie of kinderen en sociale activiteiten kunnen alle tijd en energie opslokken, waardoor het vinden van een geschikte partner er vaak bij inschiet. Iemand tegenkomen die goed bij u past, die hetzelfde zoekt in een relatie en die uw levensinstelling deelt is bovendien geen gemakkelijke opgave. ELITEDATING kan u hierbij helpen.

Van alleenstaande vrouw tot een gelukkig stel

Bent u moe van alle kortstondige flirts en korte termijn ontmoetingen? Onze leden zijn allemaal op zoek naar een langdurige relatie met iemand waarmee ze een gelukkige toekomst kunnen opbouwen. We hebben al veel gelukkige en verliefde koppels bij elkaar gebracht in heel België. Bent u de volgende?

De vier beste ontmoetingsplekken voor het vinden van een partner

Als er geen magische formule is voor het vinden van de liefde, kunnen sommige locaties wellicht uw kansen verhogen. Waar ontmoeten stellen elkaar in 2015? Wat kan het verhaal worden achter uw succes in de liefde? Gaat u actief op zoek of laat u het over aan het toeval? Zoekt u uw speciale persoon in uw bestaande sociale kringen of liever daarbuiten? Laat u inspireren door de mogelijkheden hieronder en kijk welke het beste bij u past.

1. De klassieker: de werkvloer

Het is lastig om de werkvloer in te beelden als een plek waar een romantische ontmoeting kan plaatsvinden. Toch gebeurt dit vaker dan u zou denken! Uit een enquête van ELITEDATING onder haar leden bleek dat 43% van de singles weleens met iemand op de werkvloer geflirt heeft en een derde heeft wel eens een seksuele verhouding gehad met een collega. De professionele wereld is een goede plek voor het ontmoeten van een potentiële partner, omdat uw collega’s min of meer hetzelfde werkschema hebben en waarschijnlijk dezelfde interesses delen. Bovendien, spendeert u meer tijd met de personen met wie u werkt, dan wie dan ook. Dus single vrouwen: misschien zit uw droomprins al jaren naast u aan het bureau!

Bent u een man op zoek naar leuke single vrouwen? Lees hier het stappenplan voor het vinden van de liefde

2. Alleenstaande vrouwen opgelet: de liefde is soms dichterbij dan u denkt

Vergeet niet om uw sociale en culturele activiteiten te gebruiken als een manier om singles te ontmoeten. Het lijkt op het eerste gezicht misschien niet de meest voor de hand liggende plek voor een romantische date, maar het zal u verbazen! Op een sportvereniging, in uw kookclub of in een vrijwilligersorganisatie: liefde komt als u haar het minst verwacht! Uit een van onze studies in augustus 2014, bleek dat ruim een derde van de Belgische singles weleens een date of een partner heeft gevonden door middel van sport. Interesse tonen in de mensen waar u tijd mee doorbrengt, zonder dat u ze echt kent kan dus zijn vruchten afwerpen! Uw prins op het witte paard is wellicht minder ver weg dan u denkt…

3. Een avond met vrienden

Een feestje met vrienden kan zomaar eindigen in een romantische date voor twee. Het grote voordeel is dat u zich in een vertrouwde en ontspannen omgeving begeeft, zodat u zichzelf kunt zijn en direct al een raakvlak heeft met de andere aanwezigen. Ook kunnen u vrienden optreden als relatiebemiddelaar en u koppelen aan hun vrijgezelle kennissen of familieleden. Wilt u liever singles ontmoeten buiten uw bestaande sociale kringen om, met wie u eerst kan kijken of jullie een klik hebben voordat jullie afspreken? Dan is optie vier wellicht de beste keuze voor u.

Heeft u een leuke man of vrouw ontmoet? Lees hier de acht beste plekken voor een romantische date in 2015

4. Alleenstaande vrouwen vinden ware liefde online

De online datingmarkt is de afgelopen jaren enorm in populariteit gegroeid. De oude datingbureaus worden vervangen door relatiesites, die zich in allerlei soorten en maten manifesteren. Gratis of betaalde datingsites, dating voor hoger opgeleiden of dating voor 50 plussers zijn allerlei niches die snel aan populariteit toenemen. Deze relatiebemiddelaars die u helpen de juiste partner te vinden, spelen tegenwoordig een belangrijke rol in het samenbrengen van gelukkige en langdurige relaties.

Zo heeft in Nederland 13% van de singles in 2013 de liefde gevonden via het internet, begint in Engeland een van de vijf relaties online1 en heeft in Amerika meer dan een derde van de stellen die tussen 2005 en 2012 getrouwd zijn, elkaar online ontmoet.3 Ook in België ontdekken steeds meer mensen het gemak en de efficiëntie van online dating en vinden steeds meer alleenstaande vrouwen hun levenspartner op een betaalde of een gratis datingsite.

Datingsites hebben dus veel terrein gewonnen de afgelopen jaren op het gebied van dating en relaties. Daten bij ELITEDATING is met een succesratio van 1 op 3 een efficiënte en leuke manier om misschien wel de man of vrouw van uw leven tegen te komen. Het begint allemaal bij die eerste romantische date… wie weet waar het toe leidt! De leden van ELITEDATING zijn op zoek naar een serieuze relatie met iemand die ze gelukkig maakt.

Bent u klaar voor een nieuw avontuur? Schrijf u in bij ELITEDATING en begin vandaag nog met daten.

Over de auteur: EliteDating Redactie

Dit artikel is voor u geschreven door de redactie van EliteDating.

Bekijk meer artikelen geschreven door de EliteDating Redactie