Door EliteDating Redactie
14029

Partnerbemiddeling: hoe u online de ware vindt!

partnerbemiddling elitedating
Het is niet eenvoudig om een geschikte partner te vinden. Serieuze internet- partnerbemiddeling kan u helpen iemand te vinden die bij u past. Wij geven u zes tips om zo min mogelijk risico te lopen tijdens het online zoeken naar een partner, zodat u snel en ongecompliceerd mensen kan ontmoeten die dezelfde humor, interesses en persoonlijke waarden hebben als u.

Tip 1 : kies een serieuze aanbieder

Onderzoek voordat u aan uw online avontuur begint welke aanbieders zich op de online datingmarkt bevinden en kijk rustig welke u het meest bevalt. Een serieuze online relatiebemiddelaar is te herkennen aan de volgende factoren:

Uw gegevens worden beschermd
Neem de algemene voorwaarden en gebruikersvoorwaarden aandachtig door. Let er op dat uw persoonlijke gegevens absoluut vertrouwelijk worden behandeld.

Vrijheid om zelf een beeld te vormen
Serieuze online-partnerbemiddelaars geven u de mogelijkheid kosteloos te registreren en het product te testen. Op die manier kunt u in alle vrijheid besluiten of het aanbod bevalt.

De kwaliteit en toegankelijkheid wordt getest
Om te ervoor te zorgen dat de gebruiker het product zo veilig en optimaal mogelijk kan gebruiken, dient de site regelmatig door het bedrijf zelf getest te worden. Bovendien hebben serieuze bureaus een klantenservice waarbij u met al uw vragen, opmerkingen en klachten terecht kan.

Wat is de mening van anderen?
Zoek informatie over het online datingbureau op discussiefora op internet of vraag naar de ervaringen van vrienden en bekenden. Wanneer een site niet veilig is of wanneer er er andere punten van kritiek zijn, dan zijn deze vaak snel openbaar.

TIP 2: Neem uzelf onder de loep

Om de juiste partner te vinden, is het belangrijk dat u voor ogen heeft welke zaken u belangrijk vindt in een relatie. Bedenk wat uw prioriteiten zijn zodat u deze aan anderen duidelijk kunt maken. 

TIP 3: Maak een aantrekkelijk profiel

Een volledig en helder profiel vergroot dat kans dat u door interessante mensen wordt aangesproken die ook bij u passen. Waarschijnlijk bezoekt u ook liever profielen waarbij u het gevoel heeft dat mensen er aandacht aan hebben geschonken. Om uw karakter goed weer te geven, is het de moeite waard te investeren in uw profiel.

TIP 4: Blijf eerlijk

Uiteraard is het geen probleem wanneer u uw eigenschappen en voorkeuren opschrijft, waarvan u vermoedt dat ze bij anderen in de smaak vallen. Om teleurstellingen te voorkomen en geen valse hoop te wekken, moet u eerlijk zijn en uw profiel niet te veel opsieren om beter voor de dag te komen.

TIP 5: Neem de tijd

Wanneer u een berichtje ontvangt hoeft u niet meteen te reageren. Neem rustig de tijd voor het beantwoorden van de boodschap en overweeg wat voor informatie u wilt prijsgeven en wat niet.

TIP 6: Beslis zelf

Bepaal zelf wat u in uw berichtjes schrijft en op wie u reageert. Laat u niet dwingen dingen over uzelf te vertellen waar u het liever nog niet over heeft. Wanneer u niet geïnteresseerd bent in een persoon, dan kunt u dat rustig laten weten.

Voor de eerste ontmoeting is het belangrijk om alles zorgvuldig te plannen. Op die manier loopt u zo min mogelijk risico. Laat u zich niet door uw date thuis ophalen of naar huis brengen. Pak liever de auto, trein of taxi. Het is prettig wanneer u zelf de ontmoetingsplaats kiest. Van te voren kunt u vrienden of familie vertellen waar en hoe laat u heeft afgesproken. Zorg ervoor dat u telefonisch bereikbaar bent tijdens uw afspraak. Wanneer u tijdens de ontmoeting een slecht gevoel heeft, verlaat dan uw date en laat u door iemand ophalen.

 

Gelukkig hoeven bovenstaande voorzorgsmaatregelen meestal niet in de praktijk te worden gebracht, maar het is belangrijk het zekere voor het onzekere te nemen!