Seks op de werkvloer in België

Seks op de werkvloer

Berlijn, 17 januari 2014 – Terwijl mannen juist fantaseren over een avontuurtje op kantoor, zijn het vrouwen die daadwerkelijk de stoute schoenen aantrekken. In een recente studie van datingsite ELITEDATING, onder 545 singles in België, geven mannen aan hun werkdag wel een extra boost te willen geven, maar vrouwen de uiteindelijke sprong wagen.

Het trio liefde, seks en werk heeft de reputatie om niet goed samen te gaan. En dat hoewel maar liefst 70,4% van de mannen in België heeft toegegeven ooit met een collega te willen flirten, slechts 42% van hen zet dit om in daden. Iets meer dan de helft van de vrouwen (52,4%) zegt ook wel eens met collega te hebben willen flirten, 43,9% van hen gaat nog een stap verder door in actie te komen. Proportioneel zetten vrouwen dus hun flirtintenties vaker om in daden dan mannen.

Wat van toepassing is op het flirtgedrag van de werkende single, geldt ook voor seksuele relaties op kantoor. De resultaten laten namelijk zien dat 77,6% van de mannen wel eens seksuele fantasieën heeft gehad over een collega, tegenover maar 45,5% van de vrouwelijke beroepsbevolking. Maar ook hier weer winnen de vrouwen op daadkrachtigheid, die wat dit betreft avontuurlijker zijn dan de mannen; één derde realiseert haar fantasie op de werkvloer, tegenover een iets lager percentage (30,6%) van de mannen.

Op de vraag wat de favoriete plek is om seks te hebben op de werkvloer, kozen zowel mannen (55,7%) als vrouwen (51%) hun eigen bureau, gevolgd door de lift en de vergaderruimte. Tegen de verwachtingen in is de kopieerruimte minder populair… Misschien net iets te riskant?

Heeft u vragen en/of opmerking? Richt deze dan aan [email protected]

Over de auteur: EliteDating Redactie

Dit artikel is voor u geschreven door de redactie van EliteDating.

Bekijk meer artikelen geschreven door de EliteDating Redactie