Informatie over Cookies

Cookieverklaring ELITEDATING

Wat zijn cookies?
Een cookie is een bestandje met data die tijdens een bezoek aan een website in je browser wordt opgeslagen. Deze wordt bij een volgend bezoek aan de website naar de server teruggestuurd.

Waarvoor dienen cookies bij ELITEDATING?
Door middel van het gebruik van cookies kunnen wij u automatisch herkennen wanneer u onze website bezoekt. Op deze manier kunnen wij uw ervaringen personaliseren om u beter van dienst te kunnen zijn. De persoonsgegevens die hierbij van u worden verzamelt, zijn alleen voor ELITEDATING toegankelijk en worden volgens ons privacybeleid verwerkt.

De verzamelde gegevens worden voor volgende doeleinden gebruikt:

– Analytische doeleinden: het bijhouden van het aantal bezoekers per pagina. Op deze manier kunnen wij zien aan welke informatie u de meeste waarde hecht.

– Functionele doeleinden: het gebruik van de website. Hierbij kunt u denken aan het onthouden van uw instellingen en/of voorkeuren bij het gebruik van ELITEDATING.

– Commerciële doeleinden: het bijhouden van het aantal advertenties dat u te zien krijgt.

Cookies verwijderen
Soms kan het gebeuren, dat de pagina niet goed wordt weergegeven. Het dient dan de aanbeveling de zogenoemde “Cache” en “Cookies” te wissen.

Wij verzoeken u vriendelijk de volgende stappen te nemen:
Cache en cookies wissen
1. Ga naar ‘extra’s’ in uw internetbrowser
2. Selecteer: ‘internetopties’
3. (‘privacy’ in firefox)
4. Bij ‘geschiedenis’ tijdelijke internet bestanden en cookies verwijderen

In Firefox: cache en cookies kiezen en verwijderen.

Indien u nu de pagina opnieuw laadt, wordt deze correct weergegeven.

ELITEDATING behoudt zich het recht voor haar cookievoorwaarden te wijzigen aan wettelijke en andere ontwikkelingen.

Wanneer u het antwoord op uw vraag niet op deze pagina kunt vinden, bezoek dan ons kenniscentrum voor meer help onderwerpen.