Nathalie & Gino

Hebben elkaar leren kennen in december 2015

Wellicht beweert iedereen die verliefd is het volgende: ‘Ons verhaal is het mooiste en succesvolste ten opzichte van al onze voorgangers’… doch als twee dolverliefden willen we deze stelling heel overtuigd ‘opeisen’.

Het begon allemaal begin december met een simpele chat via ELITEDATING … niet teveel over en heen uitwisselen van informatie… maar veeleer het zoeken naar een geschikte datum om mekaar in levende lijve te ontmoeten. Omwille van drukke agenda’s lag een eerste ontbijtdate (niet alledaags voorstel) in een ver verschiet gepland. Al snel bleek deze afspraak voor Gino iets teveel op de lange baan vooruitgeschoven te zijn zodat we twee dagen na onze eerste chat, op een doordeweekse dinsdagavond, elkaar voor het eerst bij hem thuis ontmoetten. Ook niet onmiddellijk een geijkte plaats voor een eerste ontmoeting … wat onwennig en onzeker …

Maar wat een ontmoeting! De deur ging open en bij de eerste blik viel ik al onmiddellijk voor zijn ogen en gestalte… wat een persoonlijkheid! En zo geruststellend…

Als een gentleman liep hij als eerste de trap op … en nodigde me uit in z’n warme living. De haard knetterend, overal brandende kaarsjes… een heel gezellige en welkome sfeer.

Bij een glaasje champagne met rode vruchten maakten we kennis; de chatsessies die we online niet hadden gevoerd … Mijn profielbeschrijving had hij uitgeprint en lag naast hem, als leidraad. Het werd een heel open en oprecht gesprek, intens, niet over koetjes en kalfjes … gevoel van zelfde golflengte kwam vrij snel naar boven. Na enkele glaasjes en een zoet hapje, werd het stilaan tijd om af te ronden … maar veel zin om afscheid te nemen was er van beide kanten nog niet.

Gino vroeg naar een knuffel en van een knuffel kwam er meer, (veel) meer… Inderdaad niet alledaags maar onweerstaanbaar, hij was voor mij onweerstaanbaar! Doch in mijn profiel stond ondermeer geschreven: langzaamaan een vriendschap opbouwen die kan uitgroeien tot een hechte relatie… Een bewering waar nog met veel plezier af en toe naar verwezen wordt 😉

De dag nadien al volgde de tweede ontmoeting, maar nu bij mij thuis. Gewoon verder kennismaken … opnieuw heel gezellig en oprecht … het werd opnieuw vrij laat en de toon was gezet… we voelen ons thuis bij mekaar!

We zijn inmiddels meer dan twee maanden verder, een heel bewogen en intense periode van elkaar leren ontdekken en aftasten op alle fronten. De weekendjes uit, etentjes, de diepe en intense gesprekken, het heel regelmatig bij elkaar vertoeven, verjaardag, Valentijn, kennismaking met vrienden en familie … we zijn ons leven op een heel bewuste manier samen aan het opbouwen … overtuigd dat we bij elkaar horen!

We gaan ervoor! En beseffen ten volle dat het snel gaat in plaats van langzaamaan maar echte liefde kent geen grenzen en tijd!