Marc & Marita

Eerste contact in september 2015

We spreken september 2015. Na bijna een jaar alleen te zijn tijdens scheidingsperikelen, had ik al eens gedacht aan een datingsite. Maar nee Marc, dat doe je toch niet, da’s voor hopeloze mensen, wat denk je daar te vinden…

Inderdaad, nog nooit in mijn leven had ik het andere geslacht opgezocht op internet.

Mmm, waarom nu wel, maar waarom ook niet?

Jullie commercials bleven nog wat nazinderen die avond tot ik toch besloot op 5 oktober 2015 mij lid te maken.

Niet normaal wat ik tegenkwam en hoe normaal deze mensen allemaal uit het leven kwamen. Weet je, zelfs met mijn lidmaatschap wist ik nog niet wat te verwachten. Maar je komt er iedereen tegen. ‘Met niveau’ dat wel, ik kreeg geen enkel oneervol voorstel.

6 oktober… Ik stuur een bericht naar Marita.

De komende twee dagen 6-7/10 zijn er toch wel wat grapjes en vragen die heen en weer vliegen over jullie site. Tot we meteen denken, laat ons maar gek doen en meteen live afspreken.

Do 8/10/15: eerste afspraakje, meteen een etentje zodat er rustig kan gepraat worden.

Vonken, van hier naar daar, van haar naar mij. Maar we geven ons niet meteen bloot. Wanneer we een uurtje of 2 1/2 later worden gevraagd de zaak te verlaten, nemen we heel preuts afscheid.

Dag later zal blijken dat we beiden helemaal nog niet naar huis wilden gaan, maar geen van beide had voorgesteld om nog iets te gaan drinken…

Die avond en de komende dagen wordt er nog uitgebreid gechat.

We zitten wat op onze honger tot Marita vraagt of ik die maandag meteen al naar een popconcert ga. Natuurlijk, wat dacht je nou.

Het is een optreden van Stan Van Samang en ik ben weg van zijn liedje ‘ster’. Dat besloot ik dan ook luidkeels mee te zingen zodat ze mijn zangtalenten kon aanschouwen. Ik dacht eerder: als ze me na dat ‘zingen’ nog wil, zit het goed LOL.

Leuk optreden, plezier gemaakt, besloten om nog pintje te gaan pakken in een lokale kroeg.

Nog veel vragen over en weer, de ‘stel dat…’ rondes…

Wanneer we besluiten ieder huiswaarts te gaan, wachten we buiten op haar taxi. Net voor het instappen zoent ze me innig… Efkes draad kwijt. Ze stapt in en weg is ze.

Nog geruime tijd s nachts gebeld alsook de komende dagen.

Die donderdag (dus maar net 1 week na onze eerste date) moet ik voor 11 dagen naar Amerika. Hoe slecht kan het uitkomen, grrr.

We maken allerlei afspraken, ik koop me een datakaart zodat we elke dag minimaal een uur (!!!) kunnen skypen. Dat gebeurt zo ook.

Na 7 dagen zit deel 1 van de USA-trip erop en waren er 4 dagen plezier gekoppeld, met name een uitje naar Las Vegas. Reeds enkele dagen had ik al iets laten horen als ‘Het zou zo leuk zijn met u in Las Vegas’.

Wetende dat dit een wens was en dat ik haar wou tonen hoe ik ze miste.

Tot ze dinsdag zei: weet je, leg die hotelkamer maar vast, heb net een vlucht geboekt.

Ja hallo !!! Da zot geval gaat even 8700 km vliegen om hare sjou te zien. Hoe zot ben je dan van iemand.

Wel, t was geweldig. Toffe dingen gedaan, k heb mij van mijn 9 collega’s niets meer aangetrokken en ben 4 dagen met mijn schatje door LV getrokken.

Ondertussen deden we al kerstmarkten, zijn we gaan bobsleeën tegen 130 km/u!! 5 dagen Venetië gedaan, en nog van die zotte ideeën die ons plots op de been brengen.

Nu vrijdag zijn we 6 maanden samen.

Die echtscheiding? Wel, die hapert langs alle kanten, ze is dus nog niet afgewerkt, maar kan het me niet aantrekken. Ik ben gelukkig, ik zie ze graag, en ze ziet mij én mijn 2 kinderen ook graag.

Wat wil een mens nog meer?

Bedankt EliteDating, hoop dat veel koppels kunnen meemaken wat wij het afgelopen jaar hebben beleefd.