Andy & Anique

Wonen samen sinds maart 2015

Zo’n dikke 3 maanden geleden leerde Andy en ik zelf (Anique) elkaar kennen op deze datingsite. We hebben op voorhand niet veel heen en weer gemaild maar voelde alle twee dat er een bepaald gevoel was.

We hebben er dan ook geen gras over laten groeien en een paar dagen later afgesproken. Een droom die uit gekomen is, het was direct meer dan liefde op het eerste gezicht! Er was meteen zoals we al aanvoelden een aantrekkingskracht, klik. We hebben dan ook een super avond gehad, gezellig gegeten, Andy zijn verjaardag gevierd, we konden geen afscheid van elkaar nemen, waarop hij antwoordde: ik had geen mooier verjaardagscadeau kunnen wensen als dit. Onze avond werd afgesloten met een liefdevolle knuffel en zoen.

Alles perfect, te mooi om waar te zijn. We willen daarom met heel ons hart ELITEDATING enorm bedanken.

We hebben ons hartje gevolgd en konden niet anders dan er 200% voor gaan. We zijn dan ook na 6 weken gaan samenwonen. We zijn ZO intens gelukkig met elkaar! We hebben ook alle twee een zoontje die erg goed overeen komen, godzijdank! Alles perfect, te mooi om waar te zijn. We willen daarom met heel ons hart EliteDating enorm bedanken. Echt waar lieve mensen blijf geloven, vertrouwen en heb geduld want het wordt bekroond door een prachtige liefde!