Dating app ELITEDATING- ontmoet singles waar u ook bent

Zet uw zoektocht naar de liefde voort terwijl u onderweg bent! Met de nieuwe dating app van ELITEDATING kunt u uw laatste partnervoorstellen bekijken, berichten lezen en versturen en uw nieuwste foto uploaden via uw mobiel. Zorgvuldig geoptimaliseerd voor smartphones en tablets, zodat u op de hoogte kunt blijven van alles wat er gebeurt op het datingplatform, waar u ook bent. Registreer u dus vandaag en begin uw zoektocht naar de liefde via onze vernieuwde dating app!

Mobiel dating- waar en wanneer u maar wilt

Veel leden van ELITEDATING zijn mensen met een druk leven en een volgeplandeagenda. Smartphones en mobiel internet zijn tegenwoordig onmisbaar voor moderne Belgen die vrijheid en flexibiliteit hoog in het vaandel hebben staan. Daarom heeft ELITEDATING een dating app ontwikkeld: om daten toegankelijker en gemakkelijker te maken voor u, hoe vaak of lang u ook van huis bent.

Al de belangrijkste functies zijn beschikbaar op de mobiele versie.

Hoe gebruik ik de ELITEDATING app?

De dating app is zeer eenvoudig en efficiënt in gebruik. Als u een nieuwe gebruiker bent, kunt u zich via de app registreren via en daarbij de persoonlijkheidstest invullen en uw profiel voltooien. Ook heeft u de mogelijkheid om een foto te maken met uw mobiele telefoon en deze direct toe te voegen aan uw profiel. Wanneer u al een profiel heeft, kunt u inloggen en uw profiel en partnercriteria te allen tijde wijzigen.

Als u ingelogd bent, wordt u direct naar uw nieuwe partnervoorstellen geleid. Vanaf daar kunt u naar andere functies navigeren door op de menuknop te tikken in de linker bovenhoek.

Dating app ELITEDATING- vergroot uw kans op het vinden van de liefde

Met de ELITEDATING app kunt u verder zien wie uw profiel heeft bezocht en kunt u zowel naar uw partnervoorstellen als uw profielbezoekers een glimlach, een ‘like’ of een bericht versturen. Ook kunt u er voor kiezen om continu op de hoogte te blijven van nieuwe berichten door middel van ‘pushnotificaties’. Op deze manier wordt u direct op de hoogte gesteld als iemand contact met u zoekt en, indien er wederzijdse interesse is, is de stap naar het eerste bericht snel gezet.

Voor premium leden is de app kosteloos te gebruiken.

Heeft u vragen, klachten of opmerkingen over de app of over onze datingservice in het algemeen? Neem dan contact op met onze klantenservice via: [email protected]. Ook kunt u via de app rechtsreeks contact opnemen met onze klantenservice.

Kortom, alles wat u nodig heeft is een telefoon en een internetconnectie. Haal het meeste uit uw online datingervaring en download vandaag nog de ELITEDATING app.

Over de auteur: EliteDating Redactie

Dit artikel is voor u geschreven door de redactie van EliteDating.

Bekijk meer artikelen geschreven door de EliteDating Redactie