Voetbal, het spel voor singles?

voetbal.en.verleiding.ELITEDATING

Europese singles over voetbal, passie en verleiding.

Berlijn, 20 juni 2014 – Het Wereldkampioenschap is in volle gang. De eerste wedstrijden zijn gespeeld, de eerste verliezers en winnaars zijn bekend. Datingsite ELITEDATING interviewde Europese singles over de kansen die voetbal creëert in het spel van de verleiding. 2142 leden uit zes verschillende landen, waaronder 369 uit België, hebben aan de enquête deelgenomen. Kunnen Europese singles van het voetbalspektakel profiteren? En welke flirttechniek werkt het beste op nationaal niveau?

Rode Duivels stimuleren voetbalpassie

Tijdens de Wereldkampioenschappen lijkt in België iedereen voetbalfan te zijn. Meer dan 70% volgt de avonturen van de Rode Duivels op de voet. Als het nationale team niet aangemoedigd hoeft te worden zijn de Belgen minder enthousiast over de sport en kijkt slechts 27% met passie naar voetbal. In Europese vergelijking komen voetballanden als Nederland en Italië als sterkste uit de bus, zo’n 50% van de ondervraagden zegt gepassioneerd te zijn over voetbal.

Is het Wereldkampioenschap het spel voor verleiding deze zomer?

Voor de Belgische singles wel! 84% van de deelnemers geeft aan dat het tijdens het sportevenement makkelijker is om een potentiële partner te ontmoeten. Vooral omdat er een gevoel van collectiviteit heerst, een gevoel van eenheid, waarbij men dezelfde emoties deelt. Dit brengt mensen dichter bij elkaar. Toch kiezen de meeste fans ervoor om de wedstrijden met vrienden en familie te kijken (60%) in plaats van in een bar (15%). Juichen, de spanning doorstaan of het verlies accepteren, uiteindelijk draait het om de tijd die je doorbrengt met elkaar.

Maar uiteindelijk hecht de Belgische single niet veel waarde aan de interesse die hun date toont in voetbal. Voor 64% van de ondervraagden heeft de passie voor voetbal geen invloed op de aantrekkelijkheid.

Eden Hazard meest aantrekkelijke Belgische speler

Een ding waar de vrouwen in ieder geval wel met passie naar kijken is Eden Hazard. De aanvallende middenvelder werd als meest sexy Belgische voetbalspeler van de Rode Duivels verkozen, gevolgd door centraal verdediger Nicolas Lombaerts en middenvelder Axel Witse. Gelukkig hebben alle drie de mannen een basisplek in het nationale team, dus zijn ze ook in actie te bewonderen!

Heeft u vragen of opmerkingen? Richt u deze dan aan [email protected]

Over de auteur: EliteDating Redactie

Dit artikel is voor u geschreven door de redactie van EliteDating.

Bekijk meer artikelen geschreven door de EliteDating Redactie