Waar wonen de aantrekkelijkste vrijgezellen in België?

aantrekkelijkste singles belgie edarling

Berlijn, 18.03.2014 – Spiegeltje spiegeltje aan de wand, wie is de mooiste van het land? De aantrekkelijkste vrijgezellen van België wonen in de hoofdsteden van de Nederlandstalige provincies. Althans, als het aan de beoordeling van de desbetreffende singles zelf ligt.

Datingsite ELITEDATING heeft in een nieuwe studie 108.599 Belgische singles gevraagd om hun niveau van “fysieke aantrekkelijkheid” aan te geven, oftewel de beoordeling van hun eigen aantrekkelijkheid op basis van lichamelijke kenmerken.

Uit de verzamelde data blijkt dat de hoofdstad van Limburg de stad is waar de meest sexy singles wonen. Na Hasselt volgen Leuven, Gent, Brugge en Antwerpen in de top vijf. Waver komt als eerste Franstalige stad op nummer zes, gevolgd door Bergen, Luik, Namen en Aarlen. De Brusselaars vallen buiten de boot.

Vlaamse arrogantie of zelfverzekerdheid?

De Nederlandstalige steden in de provincies Vlaanderen en Antwerpen geven zichzelf het hoogste cijfer. De eerste vijf plekken in de top 10 meest aantrekkelijke singles van België worden gevuld door Nederlandstalige steden. Terwijl Brussel de top 10 niet eens haalt, ranken de Walloniërs zichzelf op de laatste vijf plekken.

Wallonië: onzeker of slechts bescheiden?

Op de vraag in welk land in Europa de meest aantrekkelijke mensen wonen, kiest de meerderheid van de Nederlandstalige Belgen hun eigen land (37%), terwijl de Franstalige Belgen zichzelf onderaan de lijst rankten, met Italië (66%) op de eerste plek. Ook wat betreft de meest sexy nationaliteit van Europa was het antwoord voor de Vlamingers duidelijk- 36% van de Vlaamse deelnemers stemde België op nummer één terwijl slechts 11% van de Walloniërs aangaf de inwoners van hun eigen land sexy te vinden.

*De statistieken betreffen de zelfbeoordeling van “aantrekkelijkheid” door de leden van ELITEDATING, waarbij een beoordelingschaal van 0 tot 7 wordt gebruikt.

Over de auteur: EliteDating Redactie

Dit artikel is voor u geschreven door de redactie van EliteDating.

Bekijk meer artikelen geschreven door de EliteDating Redactie