Contact

Hoe verhoog ik de kans om door anderen benaderd te worden?

U verhoogt uw kans om door andere leden gecontacteerd te worden door uw profiel zo compleet mogelijk in te vullen. Met een volledig ingevuld profiel verhoogt u uw kans met 40% en met een toegevoegde foto zelfs met 80%. Voeg een persoonlijke tekst aan uw profiel toe zodat uw profiel bij andere leden sneller de aandacht trekt.

Het grootste succes zal worden gerealiseerd wanneer u zelf actief op zoek gaat. U zult moeten proberen om met andere leden in contact te komen. Probeer de eerste stap te nemen – vaak is uw droompartner slechts een bericht of glimlach van u verwijderd!

Wat houdt het verzenden van vragen in?

De optie “Vragen verzenden” is een ideale manier om een ander persoon beter te leren kennen. Door “Vragen verzenden” start u een vragendialoog waarin u een andere gebruiker vijf vragen verstuurt, die u zelf kunt samenstellen. De gecontacteerde persoon beantwoordt uw vragen en heeft de mogelijkheid om zelf ook vijf samengestelde vragen te versturen. Naast de al gegeven antwoorden kunt u ook een eigen persoonlijk antwoord invoeren.

Wanneer u het antwoord op uw vraag niet op deze pagina kunt vinden, bezoek dan ons kenniscentrum voor meer help onderwerpen.