Aanmelding en Log in

Waarom worden er bij ELITEDATING voornamen gebruikt?

Door het gebruik van een persoonlijke en unieke voornaam wordt er een serieuze en intieme omgeving gecreëerd. Misverstanden en vooroordelen die door het gebruik van een fantasienaam kunnen ontstaan, worden op deze manier vermeden. Bovendien ontstaat er door deze vorm van communiceren een evenwicht tussen de leden van ELITEDATING, waardoor er een atmosfeer ontstaat die zowel het contact als de communicatie positief beïnvloedt.

Hoe en waar kan ik mijn wachtwoord veranderen?

Om uw wachtwoord te veranderen meldt u zich zoals u gewend bent aan via de startpagina. Kies rechtsboven in het menu “Instellingen”. Hier kunt u onder “Mijn instellingen” een nieuw wachtwoord invoeren. Let er wel op dat het nieuwe wachtwoord aan de eisen voldoet.

Waarop moet worden gelet bij het kiezen van een wachtwoord?

Let u er alstublieft op dat een goed wachtwoord op zijn minst 8 tekens lang is waarbij gebruik wordt gemaakt van letters, cijfers en een symbool als * of !. Vermijdt het gebruik van wachtwoorden die u al gebruikt heeft. Let er op dat uw wachtwoord voldoende bescherming biedt en niet te kort noch te makkelijk is. Gebruik geen voor- of achternamen, uw woonplaats of voor de hand liggende aanwijzingen.

Een veilig wachtwoord zal moeilijker te onthouden zijn, maar het is wel veiliger voor u. Hier zijn enkele tips om het makkelijker voor u te maken:

– Gebruik uw huidige leeftijd maar in tekens. Bent u 47, dan kunt u $& als tekens gebruiken. Als u de cijfers in toetst en tegelijk Shift indrukt krijgt u deze tekens.

– U kunt een zin maken, bijvoorbeeld: Elke dag eet ik appels uit 1997. Dit zou er dan zo uitzien: Edeiau1997.

Wanneer u het antwoord op uw vraag niet op deze pagina kunt vinden, bezoek dan ons kenniscentrum voor meer help onderwerpen.