Dating Brugge – de liefde vinden in een romantische stad

Bent u op zoek naar professionele, dynamische singles in Brugge die uw passie voor het leven delen? ELITEDATING kan u helpen. Onze leden hebben verschillende achtergronden en levensdoelen, maar ze hebben één ding gemeen: ze zijn allemaal op zoek naar een partner met wie ze een langdurige relatie en een gelukkige toekomst kunnen opbouwen. Is dit ook waar u naar op zoek bent? Schrijf u dan in bij ELITEDATING en begin vandaag met dating in Brugge.

Brugge dating met ELITESINGLES

Er wonen veel leuke en interessante singles in Brugge. Het vinden van de juiste persoon is echter vaak makkelijker gezegd dan gedaan. Dat is waarom ELITESINGLES ernaar streeft om het datingproces eenvoudiger te maken voor u. We bieden een geavanceerd matchmakingsysteem aan die rekening houdt met uw persoonlijkheid, specifieke partnercriteria en gewenste locatie, om u alleen aan potentiële partners voor te stellen die echt bij u passen. We weten dat veel vrijgezellen in Brugge graag iemand speciaals zouden willen ontmoeten, maar dat ze er vaak de tijd niet voor hebben om ze te vinden. Daarom bieden we u een ondersteunende dienst aan, die de zoektocht naar de perfecte match eenvoudiger maakt.

Het singleleven in Brugge

Voor singles die een partner zoeken in de stad van de Bruggelingen zijn er genoeg mogelijkheden. Op het moment dat u het centrum inloopt, voelt het alsof u een openluchtmuseum betreedt. De oude straten met gezellige kroegjes, de sfeervolle pleintjes en de oude huizen stralen een gevoel van warmte en huiselijkheid uit. Daten in Brugge zal aan romantiek dan ook geen gebrek hebben.

Lees ook: 3 tips voor een eerste date: bedwing de zenuwen en vind de liefde

Galopperende paarden vormen deel van het autovrije straatbeeld in de historische binnenstad. Een ritje op de koets is een leuke manier om zowel elkaar als de stad beter te leren kennen. Om samen in hogere sferen te komen, kunnen jullie ook een adembenemende ballonvaart over de stad maken. Blijft u liever op de grond, dan is een rondvaartboot een origineel idee voor een eerste date. Brugge wordt ook wel het ‘Venetië van het Noorden genoemd’ door de vele kanaaltjes en bruggen die kriskras door het centrum kronkelen. Geniet van de betoverende omgeving en vooral van elkaars gezelschap. Hieronder kunt de de drie beste datingtips vinden voor een succesvol afspraakje in Brugge.

 

Tips:

 • Brugge dating voor iedere single elitedating
  Ontspanning en plezier

  Een romantisch dagje met strand, zon en elkaar? Ook dat kan in Brugge! Op slechts 10 kilometer afstand bevindt zich het charmante vissersdorpje Zeebrugge. De ideale plek voor een ontspannen date waarbij niets moet en alles mag. Een verfrissende duik, een picknick op het strand of een goed glas wijn op een terras behoren allemaal tot de mogelijkheden. U kunt de zon samen zien ondergaan of  een wandeling maken langs de haven en de boten langzaam achter de horizon zien verdwijnen. Frisse lucht, verse vis en een leuke date zullen uw dag laten slagen!

 • date brugge
  De Grote Markt

  Brugge dating is niet compleet zonder een bezoek aan de Grote Markt. Dit plein bevindt zich in het hartje van de historische binnenstad. Een van de bekendste monumenten, het 12de-eeuwse Belfort, ligt aan dit plein en is zeker een bezoekje waard. Daag elkaar uit de meer dan 366 treden van de toren te beklimmen, waarna jullie beloond worden met een prachtig uitzicht over de stad. Vooral in de avond als het Belfort verlicht wordt, is het een prachtig gezicht. Als jullie de begane grond weer bereikt hebben, is een welverdiend Belgisch biertje bij een van de gezellig kroegjes de perfecte afsluiter.

 • Een dagje geschiedenis

  Bent u geïnteresseerd in de geschiedenis van België? Dan zijn er interessante dagtripjes te maken vanuit Brugge. U kunt samen met uw datingpartner de indrukwekkende lakenhallen bekijken in de nabij gelegen stad Leper. Het ‘In Flanders Field Museum’ is een interactief oorlogsmuseum waar de aanloop van de Eerste Wereldoorlog, de verwoestingen van de oorlogsjaren in België en de naoorlogse periode met tekst, geluid en beeld tentoongesteld wordt. Erg indrukwekkend en leerzaam. Daarna kunnen jullie een goed gesprek voeren onder het genot van een Brugse Zotte, terwijl de schittering van de laatste zonnestralen langzaam in het water verdwijnen.